home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

DESPRE NOI

Compania noastra este axata pe trei componente cu specific montan: turism, teambuilding si un serviciu de inchirieri biciclete.
Suntem o echipa tanara cu experienta de sapte ani in domeniu, formata din cei mai buni ghizi turistici si montani, practicanti ai sporturilor extreme: alpinism, ski extrem, parapanta, speologie, mountainbike.

Extreme adventure team, your freedom guides!

 
 

Ghizii nostri:

 
Nicu Braguta: 29 ani, ghid montan, geolog, inginer geodez, seful companiei, arbitru international de schi-alpinism, specialist in mountain bike, cu el veti strabate muntii pe doua roti si nu numai.
 
Andreea Nenciu: 22 ani, ghid turistic, economist, ea va arata tot ce e mai fain prin orasele Romaniei, dar si prin padurile pline de ursi si lupi ale Carpatilor.
 
Cristi Tutunea: 33 ani, ghid montan, inginer de software, el va zboara cu parapanta deasupra meleagurilor romanesti si va duce pe creste pe care numai caprele negre mai umbla.
 
Sebi Clinciu: 25 ani, ghid turistic, inginer de software, un impatimit al motocicletelor, cu el veti strabate tara-n lung si-n lat pe drumuri care mai de care. Fara grija daca se strica motorul, si-l cunoaste in cel mai mic detaliu.
 
Marius Sendre: 28 ani, ghid montan, inginer silvic, alpinist pasionat, cu el veti face cele mai faine trasee de alpinism din Transilvania.
 
Suntem o gasca plina de viata, stim sa facem de toate, cunoastem muntele dar nu-l subestimam. Cu noi n-o sa muriti de sete sau de foame niciodata.

 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure