home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

M.A.H. - Varianta de Iarna

Toate activitatile vor fi completate cu alte activitati turistice, vizita la obiective turistice etc.. Nu se poate face o zi numai cu exercitii de coarda sau calarie din cauza frigului.  

Ziua 1: transfer de la aeroport la Rasnov, pensiuna Conca Verde resort sau alta pensiune din zona.

Ziua 2: transfer de la pensiune in cheile Rasnoavei unde se fac exercitiile de coarda, masa de pranz la pensiune sau restaurant. Dupa-masa vizita la cetatea Rasnov.
Se doarme tot la pensiunea din prima seara.

Ziua 3: transfer la Zarnesti de unde se pleaca calare catre prapastiile Zarnestilor si satul Magura. Dupa-masa vizita la castelul Bran.
Cazare la pensiunea Hora cu Brazi din Zarnesti.

Ziua 4: excursie cu jeep-urile in zona Plaiul Foii sau in satele de munte Pestera, Sirnea, Ciocanu. Masa de pranz la unul din restaurantele din zona. Dupa-masa se poate vizita la centrul de reabilitare a ursilor din zona, cel mai mare din Europa.
Cazare la aceeasi pensiune.

Ziua 5: transfer la Poiana Brasov si cu telecabina in Postavaru pentru zborul cu parapanta, dupa-masa turul orasului Brasov. Masa de pranz poate fi la restaurantul vanatoresc din Poiana Brasov unde se poate manca urs, etc.
Cazare la pensiune sau hotel in Brasov.

Ziua 6: lectii de schi in Poiana Brasov sau Postavaru, depinde de nivelul si cheful fiecaruia. Pranz in Poiana Brasov sau in Brasov, depinde de timp. Dupa-masa program liber, cumparaturi etc.
Cazare la aceeasi pensiune ca in seara anterioara.

Ziua 7: transfer la aeroport si zbor spre casa.

Observatii: programele au caracter orientativ. Ele depind de conditiile meteo si dorinta dumneavoastra. Puteti discuta cu ghidul care va va insoti pe toata perioada sejurului despre eventuale schimbari.

Daca vreti sa vizitati alte locuri sau sa parcurgeti alte trasee, ne puteti contacta la office@extremeadventure.ro sau la 0040-723-990-776 pentru a stabili impreuna sejurul pe care vi-l doriti
Va asteptam!

 

 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure