home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

M.A.H. - Varianta de Vara


Ziua 1: transfer de la aeroport la Rasnov, pensiuna Conca Verde resort sau alta pensiune din zona.

Ziua 2: transfer de la pensiune in cheile Rasnoavei unde se fac exercitiile de coarda si catararea, masa de pranz la pensiune sau picnic in aer liber cu mancaruri traditionale (mai interesant asa). Dupa-masa vizita la cetatea Rasnov.
Se doarme tot la pensiunea din prima seara.


Ziua 3: transfer la Zarnesti de unde se pleaca calare catre prapastiile Zarnestilor si satul Magura, Pestera si retur. Dupa-masa se poate vizita la castelul Bran.
Cazare la pensiunea Hora cu Brazi din Zarnesti.

Ziua 4: excursie cu jeep-urile in zona Plaiul Foii si Poiana Marului. Masa de pranz la unul din restaurantele din zona. Dupa-masa se poate vizita la centrul de reabilitare a ursilor din zona, cel mai mare din Europa.
Cazare la aceeasi pensiune.

Ziua 5: transfer la Brasov, preluare biciclete. Plecare spre Poiana Brasov pe drumul forestier si intoarcere pe drumul vechi.
Daca participantii sunt antrenati se urca pana in Postavarul pe jos sau cu telecabina si se coboara in Brasov prin Crucurul Mare si Tampa
Alta varianta este urcarea pana in Poiana Brasov cu bicicletele pe acelasi traseu, lasate bicicletele si apoi urcat cu telecabina in Postavaru pentru zborul cu parapanta. Dupa-masa turul orasului Brasov.
Cazare la pensiune sau hotel in Brasov.

Ziua 6: Hiking din Brasov peste muntele Tampa, pe dealurile din zona Brasov pana in Poiana Brasov, orientare cu busola sau gps-ul, intoarcere pe la Pietrele lui Solomon si cartierul Schei. Pranz in Poiana Brasov sau in Brasov, depinde de timp. Dupa-masa program liber, cumparaturi etc.
Cazare la aceeasi pensiune ca in seara dinainte.

Ziua 7 : transfer la aeroport si zbor spre casa.

Observatii: programele au caracter orientativ. Ele depind de conditiile meteo si dorinta dumneavoastra. Puteti discuta cu ghidul care va va insoti pe toata perioada sejurului despre eventuale schimbari.

Daca vreti sa vizitati alte locuri sau sa parcurgeti alte trasee, ne puteti contacta la office@extremeadventure.ro sau la 0040-723-990-776 pentru a stabili impreuna sejurul pe care vi-l doriti
Va asteptam!

 

 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure