home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

Ski-Touring Bucegi

Alegand acest program veti avea parte de creste inzapezite, va veti pierde in zapada pulver si veti scoate untul din voi pe pante abrupte. Toate astea in peisajul superb al muntilor Bucegi.
8 zile de ski intens in muntii Bucegi, alternate cu vizite la:

- Castelul Peles: resedinta de vara a regilor, ce impresioneaza prin modernismul exagerat pentru epoca in care a fost construit (1883) ; este prima cladire din lume cu incalzire centrala (1883), dispune de o colectie impresionanta de arme.

- Manastirea si pestera Ialomitei: Manastirea Ialomitei a fost ridicata in secolul XVI la intrarea in Pestera Ialomitei, pe vremea voievodului Tarii Romanesti, Mihnea cel Rau. La aproximativ 200 de metri in adancul pesterii se afla “Piatra Altarului”;

- Castelul Bran: situat la mai putin de 30 km de Brasov, castelul dateaza din 1377. Este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic. Veti afla adevarul despre Dracula.

800 EUR de persoana pe vacanta, in regim all inclusive (pret orientativ calculat pentru un grup de 5 persoane, difera in functie de numarul de participanti si fluctuatiile pietei). In pret nu este inclus biletul de avion si inchirierea echipamentului de schi. Preferabil le aduceti pe ale dumneavoastra.

Programul pe zile


 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure