home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

Crosscounty Brasov

Cuprinde 8 zile de pedalat prin padurile si muntii din jurul Brasovului , vizite la monumente (castelul Bran, castelul Peles, cetatea Rasnov), vizite in subteran (Pestera Dambovicioara) si alte minunatii. In anumite zile se va asigura transfer cu microbusul spre zona de plecare in traseu, pentru a nu fi nevoiti sa pedalati pe drumuri aglomerate.

Pedaland, veti descoperi :
- Pietrele lui Solomon - despre care legenda spune ca un rege numit Solomon, ar fi sarit peste cei doi munti (pietrele) si calul I s-ar fi pravalit in prapastie,
- Poiana Brasov – cunoscuta ca statiune pentru practicarea sporturilor de iarna, dar care vara devine un loc minunat de pedalat, cu privelisti care-ti taie rasuflarea,
- Lacul Bolboci - este un lac de baraj artificial, cu ape verzi – albastrui,
- Cascada ‘La Chisatori’ - rezervatie bio-geologica aflata pe drumul ce uneste Moeciu de Jos cu Moeciu de Sus. Pe malul paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa care se revarsa in cascade de 15-20 m. Iarna cascadele ingheata din cauza gerului.
- Pestera Dambovicioarei - s-a format datorită acţiunii apelor pârâului Dambovicioara, care au tăiat în calcarele de vârstă jurasică ale Masivului Piatra Craiului,
- Varful Omul – cel mai inalt din Bucegi (2505 m),
- Castelul Peles – resedinta de vara a regilor, prima cladire din lume cu incalzire centrala (1883) si alte nebunii, dispune de o colectie impresionanta de arme. Modernismul exagerat pentru epoca in care a fost construit (1883) va v-a lasa cu gura cascata.
- Sigur ati auzit despre Dracula si Castelul Bran. Ei bine, veti afla adevarul despre acesta dupa cativa kilometri de pedalat.

- Acest tur se incheie cu vizita la Cetatea Rasnov  care dateaza documentar din anul 1335. A fost ridicata in Evul Mediu de locuitorii Rasnovului pentru a se adaposti si apara de invazii.

900 EUR de persoana pe vacanta, in regim all inclusive (pret orientativ calculat pentru un grup de 5 persoane, difera in functie de numarul de participanti si fluctuatiile pietei). In pret nu este inclus biletul de avion.

Programul pe zile


 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure