home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

Te-ai saturat de rutina zilnica, ai nevoie de cateva zile de aventura? Vrei sa mergi pe munti zile intregi, sa te intalnesti cu ursul, sa dormi la cort, sa stai la foc de tabara, sa admiri peisaje alpine de pe doua roti? Vino cu noi ! Noi iti garantam aventura vietii tale!
Iti oferim distractie maxima alaturi de oameni energici si pasionati, drumetii, plimbari cu bicicleta, alpinism, speologie. Am renuntat la cuvantul plictiseala de sapte ani pentru ca toate programele sunt active si flexibile. Singura plictiseala pe care o stim este statul la soare pe pajisti alpine, inconjurati de creste (si bere :) ).
Simti ca timpul trece prea repede si tineretea ramane in albumul de fotografii? Cu noi te vei simti din nou tanar, iar daca te bucuri inca de anii tineretii, va fi o experienta de neuitat !

 
 

Hiking Piatra Craiului – Bucegi


Ziua 1: Veti fi asteptati la aeroport de catre ghidul nostru, care va v-a duce la startul vacantei voastre, Zarnesti - Plaiul Foii. Pe drum va veti opri la Sinaia, unde veti afla totul despre Castelul Peles, resedinta de vara a regilor.

Ziua 2: incepe pe carari de munte:
Plaiul Foii – refugiul Spirlea – Varful Tamasul Mare – curmatura Lerescu – Rudarita – Plaiul Foii.
Ce va v-a incanta pe acest traseu? Privelistea de pe varful Tamasul Mare.


Ziua 3: din Plaiul Foii vom porni spre Refugiul Spirlea – varful Piscul Baciului (2242m) – creasta sudica a Pietrei Craiului – valea Urzicii – Ceardacul Stanciului. Plimbarea se termina in acelasi loc, Plaiul Foii.
Merita sa faceti traseul pentru privelistea abruptului vestic al Pietrei Craiului si pentru Ceardacul Stanciului – unde timpul si vremea s-au jucat cu stancile.


Ziua 4: traseul este: Plaiul Foii – traseul Anghelide  – Braul de Mijloc (aproape tot versantul vestic al Pietrei Craiului este taiat la mijloc de mai multe brauri, acesta fiind unul dintre ele) – refugiul Cabana Ascunsa – Plaiul Foii.
Veti vedea abruptul vestic al Pietrei Craiului dintr-un alt unghi.


Ziua 5: In aceasta zi vom schimba si locul de dormit. Din Plaiul Foii pornim spre Refugiul Diana – Brana Caprelor – creasta nordica – varful Ascutit – Padinile Frumoase – satul Pestera, destinatia finala a acestei zile. Este locul ideal de odihna, oferind perspective atat spre Piatra Craiului cat si spre Bucegi, pe a carui carari veti umbla urmatoarele zile.
* Se asigura transportul bagajelor din Plaiul Foii in satul Pestera.


Ziua 6: Din satul Pestera traversam satul Magura, apoi Bran si in final Poarta.
Satele de munte din aceasta zona au un specific anume pe care-l veti descoperi in aceasta zi. In Bran veti afla adevarul despe castel si Dracula. Cazarea se va face la casa Clinciu, pentru a fi cat mai aproape de obiectivul urmatoarei zi.


Ziua 7: De la casa Clinciu urcam muchia Clincea spre Varful Omu, apoi coboram la cabana Babele.
Obiectivele turistice de pe acest traseu sunt Varful Omu situat la altitudinea de 2505m, este cel mai inalt din masivul Bucegi si formatiunile geologice Babele la Sfat si Sfinxul.
Se innopteaza la cabana Babele.


Ziua 8: De la Cabana Babele se coboara cu telecabina in orasul Busteni. Se asigura transferul de la Busteni la aeroportul Otopeni. Zbor spre casa.

Daca vreti sa vizitati alte locuri sau sa parcurgeti alte trasee, ne puteti contacta la office@extremeadventure.ro sau la 0040-723-990-776 pentru a stabili impreuna sejurul pe care vi-l doriti.

 

Va asteptam!

 

 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure