home turism inchirieri biciclete teambuilding despre_noi contact

TURISM
 

Hiking Tara Branului


Ziua 1 : transfer de la Bucuresti la Moeciu de Sus.
*Veti vizita castelul Peles - resedinta de vara a regilor, ce impresioneaza prin modernismul exagerat pentru epoca in care a fost construit (1883) ; este prima cladire din lume cu incalzire centrala (1883), dispune de o colectie impresionanta de arme.
*Tot in aceasta zi veti descoperi adevarul despre Castelul Bran si Dracula.
Cazarea se va face in Moeciu de Sus, la pensiunea Rodica.

            * Aceste vizite vor fi posibile in functie de ora preluarii din Bucuresti.


Ziua 2 : primul traseu care va v-a solicita muschii : Moeciu de Sus – Poiana Gutanu – Valea Gaura – Varful Omul – coborare Saua Batrana – Moeciu de Sus.
Pranzul il vom lua la Varful Omu.
Obiective turistice : Cascada Gaura, Varful Omul (2505m – cel mai inalt din Bucegi), peisajul. Vom dormi la pensiunea Rodica din Moeciu de Sus.

Ziua 2 (in caz de vreme rea) : Moeciu de Sus – Poiana Gutanu – Saua Strunga – Valea Bangaleasa – Moeciu de Sus.
Picnicul il vom lua in Poiana Gutanu. Pe traseu sta sa cada pe voi versantul vestic al Bucegilor. Vom dormi la pensiunea Rodica din Moeciu de Sus.

Ziua 3 : Si fiind numai inceputul, pornim din Moeciu de Sus spre Valea Bangaleasa – Saua Strunga – muntii Leaota – trecem prin satul Fundatica si ajungem in Fundata.
Ne vom umple burtile in zona Varfului Bucsa, bucurandu-ne de privelistea asupra Tarii Branului. Daca nu ne va manca ursul in salbaticia padurilor din muntii Leaota, vom innopta la pesiunea Casa Bejan din Fundata.

Ziua 4 : Din Fundata trecem din nou prin satul Fundatica, insa de data aceasta pornim pe Valea Urdii spre Dambovicioara – Ciocanu si inapoi in Fundata unde vom dormi in acelasi loc –Casa Bejan.
Picnicul il vom lua in zona Ciocanu.
Obiective turistice de pe traseu : satele de munte.

Ziua 5 : Pornim spre satul Sirnea – Curmatura Groapelor – Stana Joaca – si satul Pestera.  
Ne potolim foamea in zona Curmatura Groapelor.
Obiective turistice intalnite pe traseu : peisajul, satele de munte Sirnea, Pestera, stanele (branza de la stana e cea mai buna).
Vom dormi la Casa Folea (punct de plecare in traseele din Piatra Craiului).

Ziua 6 : Cum am dormit in cea mai apropiata casa de Piatra Craiului, pornim spre Varful Sparturilor – La Table – refugiul Grind – Varful Piscul Baciului (numai daca sunteti inca in forma si vreme e buna) – retur Pestera.
Picnic la refugiul Grind sau pe Varful Baciului, in functie de zgomotul din stomac.
Obiective turistice : creasta Pietrei Craiului.
Dormim tot la Casa Folea.

Ziua 7 : Dupa trezire, impachetare, infrumusetare, alimentare etc. pornim spre Cabana Curmatura – prapastiile Zarnestilor si poposim in Zarnesti la Pensiunea Hora cu Brazi.
Pranzul la Cabana Curmatura.
Obiective turistice : Prapastile Zarnestilor.

Ziua 8 : Transfer la Bucuresti, cu vizita orasului Brasov (orasul vechi). Bani aveti ca n-ati cheltuit nimic, asa ca.. sesiune de cumparaturi !!

Observatii : Se asigura transportul bagajelor in momentul schimbarii locului de cazare ( Moeciu de Sus – Fundata – Pestera – Zarnesti).


Daca vreti sa vizitati alte locuri sau sa parcurgeti alte trasee, ne puteti contacta la office@extremeadventure.ro sau la 0040-723-990-776 pentru a stabili impreuna sejurul pe care vi-l doriti.

Va asteptam!

 

 
 
Hosted by RootSystems S.R.L. © Extreme Adventure